Cavewoman – podrobné informace – AKORD Ostrava | Kulturní a společenské centrum

Cavewoman – podrobné informace

INFORMACE K PŘEDSTAVENÍ CAVEWOMAN 25.8.2019 V AMFI PORUBA

Počasí nám nakonec pěkně zavařilo. O definitivním místě konání v Amfi bylo rozhodnuto ve 13:00 a tuto zprávu jsme zveřejnili. Bohužel hodinu před začátkem se strhla bouřka, ze které se nakonec vyvinul déšť na celý večer. V tomto případě už nešlo divadlo přesunout do Akordu tak, aby se začalo ve 20:00. Nakonec jsme se s divadlem a mnohými vámi diváky rozhodli, že se představení v Amfi odehraje. Těm, kteří v danou chvíli počítali s mokrou variantou nebo se automaticky vydali do Akordu, nabízíme tuto kompenzaci:

Pro držitele Amfipasu:
Do 6. 9. 2019 si můžete v pokladně Akordu vybrat vstupenku na jiné představení (přímo v režii Akordu), které plánujeme v následující sezóně. Platí také pro Amfipasy vydané v IC Poruba.

Pro držitele samostatných vstupenek:
Do 6. 9. 2019 můžete vracet vstupenky v místě zakoupení, případně si v pokladně Akordu můžete vybrat vstupenku na jiné představení (přímo v režii Akordu), které plánujeme v následující sezóně.

Pro držitele SMSticket:
Do 6. 9. 2019 si prostřednictvím e-mailu vstupenky@dk-akord.cz nebo v pokladně Akordu můžete zažádat o vrácení vstupného, případně si vybrat vstupenku na jiné představení (přímo v režii Akordu), které plánujeme v následující sezóně.

Děkujeme za pochopení.