DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ podzim 2019 – AKORD Ostrava | Kulturní a společenské centrum

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ podzim 2019

Podzimní abonentský cyklus, který nabízí pět skvělých divadelních inscenací od září 2019 do ledna 2020.  

Zahajovací inscenace podzimního cyklu nastolí několik existenciálních otázek:  Jaká je cena za absolutní pravdu? A jak je to s upřímností ve vztazích? 19. září na ně s humorem a nadsázkou sobě vlastní odpoví Divadlo Verze v komedii LEŽ. Těšit se můžete na Jana Dolanského, Petru Špalkovou a další herce.

V říjnu proběhne intenzivní dialog mezi Martinem Stránským a Janem Maléřem v psychologické detektivce ENIGMATICKÉ VARIACE s podtitulem „aneb láska až za hrob“. Půjde o velmi zábavnou hru, která má spád a napětí. Bude to také jedinečná příležitost vidět v Ostravě Martina Stránského, který má svou domovskou scénu v Plzni a na zájezdy jezdí velmi zřídka.

Podobně to má Zuzana Bydžovská, která se v listopadu představí v roli farářky v psychologickém dramatu V HODINĚ RYSA z produkce divadla SpoluHra. Severský příběh o chlapci, který zabil boha je hrou o schopnosti uznat svůj omyl, smířit se s vlastní nedokonalostí pomocí nadhledu a také o odpuštění. 

Divadlo Radka Brzobohatého má na svém kontě několik zdařilých adaptací a nejinak tomu bude u jednoho z nejznámějších příběhů z psychiatrické léčebny – PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM. Souboj o svobodu a život se na prknech Akordu odehraje v prosinci.

Po dlouhé době do Akordu zavítá divadelní Spolek Kašpar s inscenací MRZÁK INISHMAANSKÝ. Komedie o tom, co se stane, když do nejzapadlejšího zapadákova v Irsku přijedou filmaři až z Ameriky, představí populární herce Matouše Rumla a Martina Hofmanna.

Předplatné je v prodeji pouze v pokladně Akordu, lze si vybrat z více cenových pásem a také využít různých zvýhodněných nabídek. Hlavní je ale, že díky abonmá získáte stále místo v hledišti a nemusíte se strachovat, aby na vás později zbyly vstupenky. Všechny potřebné informace k předplatnému a konkrétní termíny k představení najdete v odkazu níže:

Divadelní předplatné