LETNÍ FESTIVAL 2020 – AKORD Ostrava | Kulturní a společenské centrum

LETNÍ FESTIVAL 2020

Během letních měsíců pořádáme již tradičně cyklus venkovních akcí pod názvem LETNÍ FESTIVAL. Přijít na své si může celá rodina. Těšit se můžete na pohádkové středy i hudební čtvrtky, které proběhnou za budovou Akordu v letní zahradě. Vstup na akce je zdarma.

Děti se mohou od 1. července do 26. srpna vždy každou středu (mimo středu 8. 7.) těšit na hrané i loutkové pohádky. Chybět nebude ani interaktivní dětský pořad v podobě klaunského vystoupení. Program pro děti začne vždy od 17 hodin.  Hudební nadšence čeká pestrá nabídka koncertů. Ty budou probíhat každý čtvrtek se začátkem v 18 hodin.  

V případě nepříznivého počasí doporučujeme sledovat web a Facebook, kde budeme zveřejňovat aktuální informace o konání dané akce, případně o přesunu do interiéru či na jiný termín.

Návštěvníci Letního festivalu se pohybují či pobývají na akci s ochranným prostředkem dýchacích cest (nos, ústa) jako je respirátor bez výdechového ventilu, rouška, ústenka, šátek, šál nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének, s výjimkou dětí do dvou let věku, osob s poruchou intelektu, kognitivní poruchou či závažnou alterací duševního stavu, jejichž mentální schopnosti či aktuální duševní stav neumožňují dodržování tohoto zákazu.
/opatření Krajské hygienické stanice MSK/

Letní festival je realizován za finanční podpory statutárního města Ostrava a městského obvodu Ostrava-Jih.

Letní festival 2020